Om os

Efter en arbejdskrævende, men spændende forberedelsesperiode er vi nu endelig i mål: Vores online-shop er klar. Endelig har vi mulighed for at præsentere dig for vores produkter fra deres smukkeste side, uanset om du besøger vores hjemmeside via PC, tablet eller mobil. Vi lægger løbende alle kendte og mange nye produkter ud, og vi glæder os allerede til at gøre os de første erfaringer. Vi håber, at du vil bære over med os, hvis du skulle komme ud for, at vi har lidt startvanskeligheder. Vi vil også gerne give dig en så behagelig købsoplevelse som muligt online - ligesom du er vant til fra vores forretning på Rømø.

Vores forretning

Rømø Manufaktur ApS blev oprettet i 2016 af Sybille Steinbach, som første gang åbnede sin lille dør for besøgende den 08.04.2017. Vores firma har til huse på den dejlige danske ø, Rømø, i Vadehavet ved Vesterhavskysten, tæt på den tyske grænse.  Vores forretning ligger i et typisk gammelt Rømøhus, som emmer af historie. Lokalerne er små, med lavt til loftet og masser af skæve vinkler. En rigtig lille hyggelig butik!

Vores team

Foruden Sybille Steinbach arbejder Brigitte Schwarz også her, som er meget elsket af alle vores kunder, og som simpelthen er uerstattelig for os som salgschef.Jens er ansvarlig for regnskab, onlinebutik og logistik, men giver også en hånd i butikken. Yvonne er den yngste tilføjelse til holdet, hun syr med lidenskab og kender altid alle de nye trends. Gitte, vores oprindelige dansk, bringer hende mange års erfaring med salg til os. Hun tryller altid vidunderlige unikke stykker til vores boutique. Med en fælles passion for syning arbejder vi hver dag for yderligere at forbedre vores “Rømø Manufaktur ApS” -projekt. Og vi har stadig meget at gøre.

Vores arbejde

Oprindeligt havde vi kun planer om en stofforretning, men allerede det første år fik vi overraskende mange ordrer på syopgaver. Nu syr, dekorerer og broderer vi tøj til både store og små - og til firbenede. Vi elsker at fremstille disse unika til vores kunder.

Foreløbig fås disse håndsyede unika kun hos os i forretningen. Nogle gange bliver disse dele allerede solgt, inden de har forladt symaskinen – wow.

Vores sortiment

Vores sortiment udvides løbende og vi er altid på udkig efter de nyeste stoftrends, de bedste materialer og det mest funktionelle tilbehør.  

Vi glæder os til dit besøg – virtuelt i online-shoppen eller i vores forretning på Rømø. 

Kærlig hilsen
Sybille