Om os

Efter en arbejdskrævende, men spændende forberedelsesperiode er vi nu endelig i mål: Vores online-shop er klar. Endelig har vi mulighed for at præsentere dig for vores produkter fra deres smukkeste side, uanset om du besøger vores hjemmeside via PC, tablet eller mobil. Vi lægger løbende alle kendte og mange nye produkter ud, og vi glæder os allerede til at gøre os de første erfaringer. Vi håber, at du vil bære over med os, hvis du skulle komme ud for, at vi har lidt startvanskeligheder. Vi vil også gerne give dig en så behagelig købsoplevelse som muligt online - ligesom du er vant til fra vores forretning på Rømø.

Vores forretning

Rømø Manufaktur ApS blev oprettet i 2016 af Sybille Steinbach, som første gang åbnede sin lille dør for besøgende den 08.04.2017. Vores firma har til huse på den dejlige danske ø, Rømø, i Vadehavet ved Vesterhavskysten, tæt på den tyske grænse.  Vores forretning ligger i et typisk gammelt Rømøhus, som emmer af historie. Lokalerne er små, med lavt til loftet og masser af skæve vinkler. En rigtig lille hyggelig butik!

Vores team

Udover Sybille Steinbach består teamet også af Brigitte Schwarz, som tager alle vores kunder til sig. Jens Paupers er ansvarlig for bogholderi og logistik, men hjælper også med i butikken, når der er brug for det. Kristina Radvilienè er ikke kun vores lille sprogtalent, hun syr også al det søde tøj, du kan købe hos os. Anne Thomsen er født her på øen og har lært at sy hos os. Nu fremtryller hun de mest vidunderlige kreationer og behandler alle kundeordrer. Holger Steinbach, den bedste ægtemand, der findes, samt venner og familie hjælper til, hvor de kan. Vi har en fælles passion for at sy, og vi arbejder hver dag på at gøre vores projekt ”Rømø Manufaktur ApS” endnu bedre.  Og vi har mange planer.

Vores arbejde

Oprindeligt havde vi kun planer om en stofforretning, men allerede det første år fik vi overraskende mange ordrer på syopgaver. Nu syr, dekorerer og broderer vi tøj til både store og små - og til firbenede. Vi elsker at fremstille disse unika til vores kunder.

Foreløbig fås disse håndsyede unika kun hos os i forretningen. Nogle gange bliver disse dele allerede solgt, inden de har forladt symaskinen – wow.

Vores sortiment

Vores sortiment udvides løbende og vi er altid på udkig efter de nyeste stoftrends, de bedste materialer og det mest funktionelle tilbehør.  

Vi glæder os til dit besøg – virtuelt i online-shoppen eller i vores forretning på Rømø. 

Kærlig hilsen
Sybille