Betingelser

Dette er de almindelige forretningsbetingelser for Rømø Manufaktur ApS’ online-shop på websiden romo-manufaktur.com.

1. Din aftalepartner

Rømø Manufaktur ApS
Gl. Færgevej 18
6792 Rømø
Danmark

Reklamationer bedes sendt til denne adresse.

2. Aftaleindgåelse, lagring af aftaletekst 

 1. Aftaler i online-shoppen indgås på dansk eller tysk.

 2. Måden vores produkter præsenteres på i online-shoppen er ikke et retligt bindende tilbud. Der er tale om et uforpligtende online-katalog. Derigennem opfordres du alene til at afgive et tilbud i form af en ordre.

 3. Når der ved aktivering af knappen ”betalingskrævende ordre” afgives en ordre i online-shoppen, afgiver du et bindende tilbud med det formål at indgå en købsaftale vedrørende de varer, der ligger i varekurven.

 4. Vi indgår kun aftaler med myndige personer. Når ordren afsendes, bekræfter du samtidig, at du er mindst 18 år.

 5. Vi gemmer aftaleteksten og sender dig dine ordredata og vores almindelige forretningsbetingelser sammen med en ordreoversigt umiddelbart efter modtagelsen af din ordre pr. mail. Du har altid adgang til din kundekonto, hvor du kan se din ordrehistorik.

 6. Vores erklæring om accept af dit tilbud foreligger først, når vi har bekræftet ordren. Vi sender dig en bekræftelse senest 5 dage efter ordremodtagelsen. 

3. Priser og betalingsmåder

 1. De anførte priser på de udbudte varer er inklusive samtlige skatter og afgifter og øvrige priselementer, undtagen fragtomkostninger. Du finder en oversigt over fragtomkostningerne her. En pakke må maks. veje 20 kg.  Større ordrer vil derfor blive leveret i flere pakker. Ved levering til lande uden for EU opkræves yderligere told, skatter og gebyrer. Nærmere information vedr. told finder du f.eks. på https://ec.europa.eu/taxation_customs/customs_de og vedr. importmoms på http://www.zoll.de/DE/Privatpersonen/Postsendungen-Internetbestellungen/Sendungen-aus-einem-Nicht-EU-Staat/Zoll-und-Steuern/Internetbestellungen/internetbestellungen.html samt ekstraordinært for Schweiz på http://xtares.admin.ch/tares/login/loginFormFiller.do.

 2. Afvigende fra lovbestemmelserne er du forpligtet til at betale købsprisen forud. Vi er først forpligtet til at levere eller (ifm. betaling pr. efterkrav) udhænde den vare, du har bestilt, når du har betalt den fulde købspris.
  Til betaling af de varer, du har bestilt, har du følgende muligheder at vælge imellem:
  - Betaling via PayPal
  - Betaling via Kreditkort
  - Betaling via MobilePay (kun Danmark)

  * Ved levering pr. efterkrav påløber yderligere omkostninger svarende til 6,50 Euro ud over fragtomkostningerne. Desuden opkræver DHL, som vi samarbejder med, et inkassogebyr på 2,00 EUR.

 3. Levering sker til den af dig oplyste leveringsadresse, medmindre andet er aftalt, inden for 5 hverdage fra modtagelse af betalingen.

4. Mangelsansvar, farveafvigelser

 1. Vi påtager os ansvaret for mangler vedrørende de leverede varer inden for rammerne af lovgivningen.

 2. Bemærk venligst, at vi ikke på påtager os ansvar for eventuelle farveafvigelser mellem billederne på internettet og den leverede vare.  

5. Fortrydelsesret

Hvis du er forbruger i medfør af § 13 i BGB, har du fortrydelsesret i henhold til nedenstående vejledning: 

Vejledning vedr. fortrydelsesret

Du har ret til inden for fjorten dage at fortryde denne aftale uden angivelse af årsager. Fortrydelsesperioden er fjorten dage fra den dag, hvor du eller en af dig udpeget tredjepart, som ikke er transportør, har taget varen i besiddelse, eller i tilfælde af delleveringer på den dato, hvor den sidste vare blev modtaget. For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os

Rømø Manufaktur ApS
Gl. Færgevej 18
DK-6792 Rømø
Danmark

Telefon +45 52 19 07 27
E-mail: info[at]romo-manufaktur.com

ved hjælp af en entydig, skriftlig erklæring (fx et brev sendt med posten eller e-mail) om din beslutning om at fortryde aftalen. Du kan anvende fortrydelsesblanketten, hvilket dog ikke er påkrævet. Du kan downloade fortrydelsesblanketten her.
Til overholdelse af fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender en meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten inden udløbet af fortrydelsesfristen. 

Retsvirkninger af udøvelse af fortrydelsesretten

Hvis du fortryder denne aftale, refunderer vi alle betalinger, vi har modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (med undtagelse af eventuelle ekstraomkostninger, der opstår på baggrund af dit valg af anden leveringsform end den billigste standardlevering, der tilbydes af os), uden unødig forsinkelse og senest 30 dage fra den dato, hvor din meddelelse om fortrydelse af aftalen er modtaget af os.  Til denne tilbagebetaling anvender vi det samme betalingsmiddel, som du anvendte ved den oprindelige transaktion, medmindre andet udtrykkeligt er aftalt med dig; du vil under ingen omstændigheder blive opkrævet gebyr for denne tilbagebetaling.
Vi kan nægte at tilbagebetale beløbet, indtil varerne er returneret til os, eller indtil du har fremlagt bevis for, at du har afsendt varerne, alt efter hvad der sker først.
Du skal sende eller overdrage varerne omgående og under alle omstændigheder senest 30 dage efter den dato, hvor du informerer os om, at du fortryder aftalen, til

Rømø Manufaktur ApS
Gl. Færgevej 18
DK-6792 Rømø
Danmark

Fristen er overholdt, såfremt du sender varerne inden udløb af fristen på 30 dage. Vi bærer omkostningerne for varernes returforsendelse, undtagen for de omkostninger, der opstår på baggrund af dit valg af anden leveringsform end den billigste standardlevering, der tilbydes af os. Du er kun ansvarlig for en eventuel værdiforringelse af varerne, såfremt værditabet skyldes din håndtering af produktet på en måde, der ikke er nødvendig for at teste varens tilstand, egenskaber og funktion. 

Undtagelser fra fortrydelsesretten

Der er ingen fortrydelsesret ved aftaler om levering af varer, som ikke er præfabrikerede, og hvor forbrugerens individuelle udvælgelse eller specifikation er afgørende for varernes fremstilling, eller som tydeligt er tilpasset til forbrugerens personlige behov.