Snitmønster "Weste" Kids str 74 - 164

Børn og babyer Snitmønster "Weste" Kids str 74 - 164

  • Minimumskøb: 1 stk
  • Produkt nummer: FAD-000118

89,00 kr. pr. 1 stk
inkl. moms og ekskl. fragt

Leveringstid: ca. 2–5 hverdage

= 89,00 kr.

Vores anbefaling Passer sammen

Flere detaljer

  • Designer: Carolin Hofmann / Fadenkäfer
  • Emneindeksering: Papirmønster, vest, børn, kids

Oplev den uundværlige beklædningsgenstand til den kølige årstid nu: Fadenkäfer-vesten til børn! Vesten giver ikke bare optimal beskyttelse mod kulden, men er også absolut trendy. Den længere version af vesten er særlig populær i øjeblikket og kan kombineres perfekt med en moderigtig lang hættetrøje. Men du kan selvfølgelig også sy vesten i den klassiske længde.

For at sikre, at vesten holder dig dejlig varm - uanset om det er efterår eller vinter - anbefaler vi et quiltet stof og et blødt for. Mønsteret fås i størrelserne 74 til 164, så alle børn kan finde deres egen individuelle pasform. Og det bedste er, at der allerede er 1 cm sømrum i mønsteret, hvilket gør syningen endnu nemmere.

For at sikre, at der ikke opstår spørgsmål under syningen, har Fadenkäfer lavet en detaljeret syvideo til dette specielle mønster. Det giver dig mulighed for at se trin for trin, hvordan din nye yndlingsvest bliver lavet.

Med børnevesten fra Fadenkäfer er du perfekt rustet til den kolde tid og ser samtidig stilfuld ud. Så hvad venter du på? Hent mønsteret nu, og kom i gang!

Tilføj til ønskeliste